Julia 'Great-Deeds-Hidden-by-Shadows' Ericsen

Description:

Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 21
Auspice: Irraka (new moon)
Tribe: Blood Talons
Virtue: Prudence
Vice: Pride

Bio:

Uiterlijk:
Hishu – Julia is van iets meer dan gemiddelde lengte (1.68 meter) en heeft een athletische maar goedgevormde bouw. Ze heeft een knap gezicht versierd door een veraderlijk lieve glimlach, groene ogen en lichtbruin haar dat blond geverfd is. Op haar onderrug heeft ze een litteken in de vorm van twee strepen die door een halve cirkel heenlopen, het symbool van haar initiatie in de Blood Talons. In het dagelijks leven draagt ze rokjes, strakke broeken, topjes en truitjes, vaak met hakschoenen of soms sneakers met daarnaast uiteraard een overvolle handtas en andere accesoires, waaronder altijd een simpel zilver spiraalvormig amulet, het enige aandenken van haar dode ex. Als ze echter problemen verwacht draagt ze makkelijk zittende kleding die eventuele aanvallers weinig mogelijkheden geeft haar vast te grijpen, met een capuchon als snelle vermomming, makkelijke loopschoenen en een rugzak met alle gereedschap die ze verwacht nodig te hebben, inclusief een uit meerdere onderdelen bestaande speer. Soms heeft ze ook nog verschillende riemen om messen aan kwijt te kunnen en ruimer zittende kleding die niet scheurt als ze naar Dalu verandert. In de Shadow draagt ze alleen een mooi ingekerfde en met veren versierde houten speer, maar vanwege het gebrek aan kleren is dit een van de weinige momenten dat ze vaak in Dalu zit.

Dalu – In Dalu is Julia ongeveer 30 centimeter langer en een klein beetje breder dan in Hishu. Haar haren zijn in deze vorm langer en wilder en groeien over haar kaken uit tot lichte bakkebaarden. Ze krijgen daarnaast hun natuurlijke lichtbruine kleur terug, maar nog wel met blonde highlights. Ook groeien haar normaal perfect geĆ«pileerde wenkbrouwen en krijgt haar gezicht enkele woeste rimpels, maar ondanks dat alles blijft haar gezicht er op een bepaalde manier aantrekkelijk uitzien. Het haar op de rest van haar lichaam wordt in deze vorm ook duidelijk zichtbaar (of groeit terug) als een zachte vacht, en haar nagels groeien waardoor de nagellak er vanaf breekt. Haar normale kleding zit in deze vorm onder de scheuren, maar meestal draagt ze dan ook wat ruimere truien. Haar amulet neemt ze altijd af, deels om te voorkomen dat het afscheurt als ze verder verandert, deels omdat ze in deze vorm niet aan haar ex wil denken.

Gauru, Urshul en Urhan – Julia heeft nog maar weinig prestaties op haar naam staan, dus haar oorlogsvorm is nog zonder trofeeĆ«n. Ze is in deze vormen, in tegenstelling tot in haar mensvormen, ook relatief klein. Haar vacht is vanaf nu naarmate ze dichter bij Urhan komt ook steeds donkerder bruin, maar op haar hoofd en het bovenste deel van haar rug blijft ze blonde highlights hebben.

Julia 'Great-Deeds-Hidden-by-Shadows' Ericsen

deadvale het