Adam Sanders

Description:

Name: Adam Sanders Concept: former FBI agent
Player: Ronny Virtue: Prudence
Chronicle: Deadvale Vice: Wrath

Rahu Iron Master

Intelligence: 00 Strength: 000 Presence: 0
Wits: 000 Dexterity: 000 Manipulation: 00
Resolve: 00 Stamina: 00 Composure: 000

Mental Merits Health: 0000000
Academics Danger Sense 00
Computer 0 Eidetic Memory 00 Willpower: 00000
Crafts Contacts (FBI) 0
Investigation 00 Resources 00 Harmony: 6
Medicine Totem 0
Occult 0
Politics Size: 5
Science Speed: 11
Initiative Mod: +6
Physical Defense: 3
Athletics (pursuit) 00 Armor: 1/2 (if wearing armor)
Brawl (claws) 00 xp: 0
Drive
Firearms 000
Larceny 0
Stealth (crowds) 00
Survival 0
Weaponry

Social
Animal Ken
Empathy 00
Expression
Intimidation (interrogation) 00
Persuasion
Socialize 0
Streetwise 0
Subterfuge 00

Primal Urge 0
Essence: 6/10

Renown
Cunning 00
Purity 0

Gifts: Strength (crushing blow) 0
Knowledge (know name, traveler’s blessing) 00

Bio:

Naam: Adam ‘Watches Calmly with a Plan’ Sanders
Geslacht: Man
Leeftijd: 32
Auspice: Rahu (Full Moon)
Tribe: Iron Masters
Virtue: Prudence
Vice: Wrath

Uiterlijk:
Adam is een erg gemiddelde en onopvallende man van 1,79 m, in goede conditie, met blauwe vast beraden ogen en kort bruin haar. Hij draagt vaak een donker blauw of grijs business suit inclusief das of in meer casual gelegenheden slechts een donkere blouse en broek. Op zijn schouder heeft hij een tatoeage van zijn vrouw, op zijn borst, ten hoogte van zijn hart, een van zijn dochter.

In Dalu is Adam een kop groter, wat breder en beduidend hariger. Zijn gelaatstrekken worden woester en scherper, van zijn nette uiterlijk blijft weinig over. Zijn haren krijgen ook een wat meer grijzige tint en zijn ogen meer geel. Op de plaats van zijn tatoeages is zijn haar zwart en zijn ze nog vaag te herkennen.

In Gauru/Urshul/Urhan is hij net zo gemiddeld als altijd. Zijn vacht krijgt een duidelijk donkere grijze kleur en zijn ogen zijn nu fel geel met een bijzonder scherpe blik. De vacht over zijn tatoeages is hier diep zwart en erg vaag.

Persoonlijkheid:
Adam is in de eerste plaats erg oplettend, en vergaard graag veel informatie zodat hij zich aanpassen aan zijn situatie. Hij gaat meestal netjes, goed voorbereid en gefocust te werk. Qua emoties probeert hij zich altijd erg koel te houden en Adam is over zichzelf dan ook erg teruggetrokken. Adam heeft vaak een “doel heiligt de middelen” kijk op dingen en zal dan ook doen wat nodig is. Adam is verder erg beschermend ten opzichte van de degene die belangrijk voor hem zijn (in het bijzonder zijn dochtertje).

Geschiedenis:
Adam was in zijn jongere jaren een troublemaker, maar kwam vaak op innovatieve wijze onder de gevolgen uit. Adam trouwde jong (21) met zijn schoolliefde Heather. Adam besloot daarna om zo gauw het kon (23) FBI agent te worden voor een “interessant leven”. Twee jaar (25) later krijgt hij een dochtertje, Sarah, van wie hij zielsveel houdt. Tijdens zijn werk was Adam veel weg en werd een stuk gedisciplineerder en afstandelijker. Uiteindelijk lijdt dit er toe dat Heather een scheiding aanvraagt. Als hij hiermee geconfronteerd wordt weet hij zijn emoties niet meer te baas te blijven en wordt zijn First change ontketend (30). In zijn razernij vermoord hij zijn vrouw en vernield zijn huis compleet. Zijn dochter overleeft doordat ze bij een vriendinnetje bleef logeren. Dit leidt tot zijn ontslag bij de FBI en zijn verdwijning en initiatie bij de Iron Masters. Zijn dochter werd geadopteerd. Na zijn initiatie had hij een nieuw doel nodig. Hij ging op zoek naar zijn dochter zodat hij een oogje in het zeil kon houden en kwam naar Deadvale. Hier vond hij ook zijn huidige pack, die net zo belangrijk voor hem wordt. Op het moment heeft hij een baan als adviseur van een Security Company (zo kan hij ook makkelijker aan delicaat spul komen). Hij woont in de stad in een klein en kaal appartement.

NPCs:
Sarah (Sanders) Monroe: zijn nu 7 jarige dochtertje.
Cho Linn: zijn voormalige FBI partner, zijn contact bij de FBI.
Ed Deline: zijn baas bij de Security Company.

Gifts list: dominance, full moon, strength
Tribal Gift list: knowledge, shaping, technology

Adam Sanders

deadvale het